ICT

Grafische graad

grafische graadEen diploma grafisch ontwerp kan je een heel eind in de verkeerde richting brengen. Het is mogelijk om een diploma in UI of UI Design te behalen en daarmee veel geld te verdienen, maar dat is niet waar je waarde ligt.

De echte waarde van een diploma grafische vormgeving ligt in de connecties die je maakt. Het zijn deze connecties die je werkgever aan je woord houden. Als je connecties sterk genoeg zijn om je met de juiste werkgevers in contact te brengen, dan scoor je dik. Als je met je werk wat extra geld verdient terwijl je een graad in UI Design behaalt, dan heb je je werk gedaan. Hoe dan ook, UI Design is iets dat je moet hebben als een carrière, maar het is niet je enige potentiële inkomstenstroom!

Er zijn goede salarissen te verdienen in de UI design industrie. Je kunt wel 75.000 dollar verdienen met het onderwijzen van UI-ontwerp en zo weinig als 20.000 dollar of meer met het onderwijzen van HTML-ontwerp. Terwijl een ontwikkelaar die het gemiddelde bedrag per uur verdient misschien $40-50K verdient, kunnen UI-ontwerpers wel $75.000 verdienen. Dat is een hoop geld! Maar UI Designers komen niet zomaar van school en krijgen meteen een salaris van 6 cijfers. Je moet naar school gaan voor een diploma, ja, maar UI Designers doen dat vaak zonder naar school te gaan voor een diploma.

Voortdurend leren en het bijhouden van je vaardigheden zijn enkele van de sleutels tot een succesvolle carrière in UI design. Je zou in staat moeten zijn om je vaardigheden regelmatig aan te vullen door het bijwonen van formele klassen die je vaardigheden zullen vergroten (bijv. Computer Animatie klassen, kant tekenen klassen, etc). Je zou ook zelf moeten studeren, zodat je je kunt specialiseren in je interessegebied. Je kunt je specialiseren in UI design en dan een paar UI design projecten per jaar doen nadat je je diploma hebt gehaald.

In staat zijn om te werken voor een bedrijf dat u ingehuurd op basis van uw vaardigheden is een ander voordeel dat je krijgt van een UI Design graad. Je zult in staat zijn om te werken waar je maar wilt en zo vaak als je maar wilt, waardoor je je tijd kunt maximaliseren en je altijd bezig kunt blijven (ik zeg niet dat je niet zult hoeven overwerken, maar je kunt genieten van je tijd en tegelijkertijd meer geld verdienen). De reden dat je als freelancer kunt werken en zoveel geld kunt verdienen als je wilt, is dat de meeste bedrijven werknemers alleen op commissiebasis betalen. Je krijgt een basissalaris, en als je grote projecten ontwerpt betalen ze je vaak nog meer dan je hen al betaalt, maar je krijgt ook voordelen ( vakantie, vakantie, etc ) . Dit is hoe UI Designers rijk kunnen worden.

Ik zie ook veel UI ontwerpers in software ontwikkeling rollen, deze kunnen ook zeer lucratief zijn! Soms kun je zelfs een paar extra dollars per uur verdienen met UI design. Grote banken huren UI ontwerpers in principe om de interface van hun App laten ontwikkelen te ontwikkelen, dan huren ze later programmeurs in.

Dus eigenlijk is UI Design een vakgebied waar je geld mee kunt verdienen. Het enige probleem is dat er niet zo veel goede UI ontwerpers zijn, degene die er zijn worden niet voor niets onderbetaald. Je kunt echter een opleiding in UI design volgen en een paar extra uren per week besteden aan het verbeteren van je vaardigheden, je kunt leren hoe je geavanceerde dingen kunt doen die je ontwerp beter maken, of gewoon iets doen wat je leuk vindt. Maak je geen zorgen over het feit dat je een “computer geletterde”, computer analfabeet, UI ontwerper zult zijn, zal je niet overkomen.

Ik geniet van mijn werk en ik probeer altijd het beste te doen wat ik kan. Ik hoop dat u dat ook doet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.