ICT

Hoe maak je een voet vast?

reparatie

Aan het eind van deze gids vindt u alle veel voorkomende redenen waarom een basistelefoon gebarsten/gebroken is, die u bij reparaties kunt tegenkomen.

Aan het eind van deze gids vindt u alle veel voorkomende redenen waarom een basistelefoon gebarsten of kapot is, die u bij reparaties kunt tegenkomen.

5.4 Ontgrendeld [ bewerken ]

[4] Was er maar een manier om een telefoon te gebruiken zonder van operator te veranderen of hem weg te doen. Zodra u het gewenste land of de gewenste locatie hebt gekozen, zal de telefoon u meestal vragen een prepaid-dienst op te zetten en u hierop te abonneren, wat niet verplicht is.

U kunt van provider veranderen en een telefoon opnieuw gebruiken, maar u hebt in dit opzicht niet veel flexibiliteit. Bij een bedrijf als AT&T Devices/AT&T service (tegenover Verizon) kunt u bijvoorbeeld uw smartphone op afstand beheren, maar de doelen zijn anders.

Er is echter een manier om deze regel te omzeilen, door je telefoon naar Best Buy te brengen en een ontgrendeld model te kopen zonder ook een aanbieder te kiezen. Je kunt dan een serviceovereenkomst afsluiten met de fabrikant van de telefoon, een mobiele dienst (zoals AT&T/TMO) of een andere dienstverlener waarvoor je telefoon is ontworpen. Je kunt je telefoon dan gebruiken met een onbeperkt data-abonnement, zolang de mobiele serviceprovider dit toestaat. Opmerking: Dit is niet hetzelfde als een “Fido gebruiker”, die kan worden gebruikt als een stand-in voor een 4G / LTE-dienst.

[4]

5.5 Gebroken scherm [ bewerken ]

Als u een telefoon hebt gekocht die in brand is gevlogen, gescheurd, ontploft, spontaan is gaan branden, salie heeft gelekt, hetzij door een vonk of een ongeluk, en al een tijdje in een la ligt, is de kans groot dat er scheurtjes in zitten. De reparatiewerkplaats zal het probleem waarschijnlijk ter plaatse kunnen verhelpen en andere werkplaatsen zullen uw telefoon niet nodig hebben.

Het wordt aanbevolen om uit te zoeken of het scherm al dan niet gebarsten is voordat u verder gaat met de volgende stap en uw toestel te testen om er zeker van te zijn dat het inderdaad grondig is gerepareerd. Als u het scherm handmatig moet vervangen, heeft een XDA-lid dit met succes gedaan door het te vervangen met behulp van een hete lijmpistool en een kleine pin van een oude naaimachine; het resultaat was een volledig functioneel apparaat.

[5] [6] [7] [8]

Als de telefoon niet is gebarsten/gebroken aan de achterkant van het display rooster/zekering doos (met inbegrip van de achterkant) en de achterkant is goed bevestigd aan het plastic lichaam van de telefoon, de telefoon reparatie winkels hebben geluk en zij zullen meestal in staat zijn om u te repareren door het verzegelen van de hele mount en de onderdelen door te geven aan de fabrikant bij aankoop van een exacte vervanging. Als de telefoon is gebarsten of gebroken op het onderstel, dan zullen de reparatiewerkplaatsen in staat zijn om het te repareren door simpelweg de doos te vervangen. Nogmaals, een XDA-lid heeft zijn telefoon met succes teruggestuurd naar HTC.

[5] [6] [7] [8]

Zet het toestel eerst in vliegtuigmodus en zoek dan onder het display naar de radioknop. Je moet de telefoon omdraaien, met je duim onder het display drukken. Dit zal de batterijschakelaar vrijgeven en dan moet u de telefoon terug op zijn kant draaien. Het is belangrijk dat u alle andere bedrading of kabels loskoppelt die met de achterkant van de telefoon zijn verbonden. Nadat u de schakelaar hebt gevonden die de batterij scheidt van de printplaat, moet u het achterpaneel eraf rukken, de veerklemmen voor de batterijaansluiting vinden en de batterij losklemmen. Met behulp van een schroevendraaier kunt u de bovenkant van de telefoon bereiken en de schroeven plaatsen in de gaten die u zojuist hebt geïdentificeerd. Als de batterij er al een tijdje in zit, zelfs met de batterij er nog aan, is het mogelijk dat u de batterij niet kunt blokkeren en dus de hele batterij moet vervangen, wat hetzelfde is als de hele displayafwerking ook vervangen. Houd er rekening mee dat de corrosie en de verslechtering van de back case na verloop van tijd zal leiden tot de geleidelijke afbraak van de behuizing, maar voor nu zal uw telefoon normaal werken.

Wees voorzichtig bij het verwijderen van deze printplaat, want hierdoor kunt u de schroeven en/of de plastic beschermplaat van uw Telefoon reparatie bergen op zoom .

Tip: Als u niet zeker weet hoe u de batterij moet verwijderen, probeer dan de batterijen in het opbergvak te vinden. In het midden van het opbergvak ziet u een dunne metalen koepel, bedekt met doorzichtig plastic. Onder deze koepel zit een klein gaatje. Open het toestel door vanaf de bovenkant naar beneden te reiken en uw handpalm met de platte kant naar beneden te leggen, zodat de spleet niet bekrast wordt. Trek de batterij door het gaatje en richt de achterklep, die de batterij beschermt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.