ICT, Marketing, Telefoon reparatie winkel Bergen op Zoom

Hoe kiest u een telefoon reparatie bedrijf

Telefoon reparatie winkel Bergen op Zoom

 

Volgens statistieken van de wereldwijde onderzoeksorganisatie duurt het gemiddeld 40 minuten tot anderhalf uur voor een telefoon is gerepareerd. Voel je je niet slecht omdat je zoveel tijd aan je telefoon besteedt, vooral aan alle belangrijke dingen zoals telefoontjes of sms’jes of sociale media?

Er zijn veel telefoon reparatie bedrijven die u gemakkelijk kunt vinden door online te zoeken. U zult zien dat sommige service calls 5 of zelfs meer minuten kunnen duren. Dit is gewoon niet mogelijk met de vooruitgang in de technologie. Als u het juiste bedrijf heeft gekozen, zal de tijd minder dan 5 minuten zijn voor uw telefoon reparatie.

Er zijn voorgedefinieerde factoren die een reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in iPhone reparaties eerst zal evalueren om er zeker van te zijn dat je niet “dubbel gebunkerd” bent en dat je niet nodig bent voor andere taken. Dit is nuttig en het is een goede zaak omdat je niet wilt wachten tot je telefoon feitelijk gerepareerd is. Met de voorgedefinieerde factoren in gedachten, zijn hier de volgende stappen die u in overweging moet nemen bij het interviewen van een telefoonreparatiebedrijf

Welk percentage klanten blijft aan de telefoon na een reparatie? Weet u welk percentage klanten op het laatst nog met u aan de telefoon zit?

Hoe lang duurt het gemiddeld om te reageren op een verzoek om iPhone-reparatie? Soms moet de klant, zelfs als het probleem is opgelost, in de wacht worden gezet terwijl een vertegenwoordiger naar een andere locatie reist. Welk percentage van de klanten wacht minder dan 5 minuten voordat ze geholpen worden?

Wat is de gemiddelde tijd om te reageren op een aanvraag voor iPad reparatie? En wat is hun gemiddelde wachttijd?

Heb je kennis van hun werk? Vraag hen of ze getuigenissen hebben van tevreden klanten die een iPad hebben laten repareren. Wat doen ze om hun klanten tevreden te stellen?

Ben jij een Craigslist recruiter? Betaalt het bedrijf je voor leads? Craigslist is een super trendy site waar mensen zoeken naar gebruikte en zelfs nieuwe Apple producten. Het loont voor mensen om te kunnen vertellen of iemand die op zoek is naar gebruikte producten blij zal zijn bij hun bedrijf.

Soms is het zinvol een bedrijf in te huren om een product of iPad te vervangen en een opgeleide vertegenwoordiger te hebben, zodat het bedrijf ook winst kan maken. Dit is nuttig om meer klanten te krijgen en meer te verkopen.

Soms is het zinvol om het bedrijf niet in te huren en hen iemand naar uw locatie te laten sturen, zodat u foto’s kunt maken van het product en de nieuwe accessoires die zij aanbevelen. Op die manier kunt u iemand ontmoeten die lijkt te weten waar hij het over heeft.

Zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat er naar u geluisterd wordt wanneer u ontmoetingen hebt met de vertegenwoordigers van het bedrijf van uw keuze.

Bepaal wat ze aanbevelen, zodat je weet wat je al aan het bekijken bent.

Het is belangrijk om te onthouden dat, terwijl we weten dat het goed is om te zien wat er aan de hand is met een gadget alvorens te beslissen om het te kopen, het nog steeds gewoon beslissingen zijn en nadat je die hebt gemaakt moet je het overlaten aan de mensen die het het beste weten.