Marketing

Hoe bouw je een website?

Webshop laten maken

Technische expertise

Bij het ontwerpen van een webshop moet u zich richten op de functionaliteit en niet op het uiterlijk. Aan de andere kant moet het uiterlijk een minimale prioriteit krijgen. U kunt een Web Designer inhuren die een technisch expert is of als u een website wilt die er goed uitziet. Het is niet nodig dat de succesvolle website veel Flash, graphics, afbeeldingen of video’s heeft. Het belangrijkste is dat u een functionele webshop heeft. U moet een webshop hebben die zijn doel oplost en het moet dus gericht zijn op het vervullen van uw zakelijke behoeften.

Doelgroep

U moet uw doelgroep in gedachten houden wanneer u de lay-out van de website plant. Om de markt effectief te bereiken, moet de website worden ontworpen op basis van uw doelgroep. Het moet overeenkomen met hun smaak, status en cultuur op een zinvolle manier. De meeste van de middelgrote bedrijven zijn gericht op de tier-II klanten, omdat ze minder gegevens en middelen te besteden aan reclame. Zo kunnen zij zich veroorloven om minder te besteden aan een website die geen waarde toevoegt aan hun bedrijf.

Bereik

Een Bereikbaar classificeert de Internetgebruikers volgens hun type Internetaanwezigheid: consumenten, kleine bedrijfseigenaars in de Verenigde Staten, die in ontwikkelde landen, individuele investeerders, enz. Allen zijn potentiële klanten, maar niet alle bereikbare klanten zijn internetsurfers. Velen van hen zijn bedrijfseigenaren of blijven anoniem. Zij kunnen nieuw zijn in uw regio, of helemaal geen toegang hebben tot het internet. In dergelijke gevallen zou uw doelgroep eerder Bereikbare kopers dan Bereikbare consumenten zijn.

Leer van Marketing

Marketing is een proces dat merkaanwezigheid creëert en leidt tot verkoopconversie. U moet de normen van de marketingnorm volgen en al die technieken vermijden die uw merkimago schaden. Gebruik geen achterbakse marketingtactieken en wees te allen tijde transparant naar uw klanten. Klanten waarderen eerlijkheid en willen de tevredenheid die ze willen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.