Marketing

Web designer

web designer

De grondbeginselen van webontwerp

Het ontwerpen van websites is een proces in drie stappen. Tijdens het ontwerpproces worden bestaande logo’s en merklettertypen veranderd in generieke lettertypen. Een voorbeeld van een logo is Google Red Alert.

Na het ontwikkelen van de basisrichting, evolueert de webdesigner deze naar een meer aanpasbare en verfijnde look. Deze look wordt een deel van het website ontwerp. Over het geheel genomen is het belangrijk om consistentie te behouden over de gehele website. Dit betekent dat de kleuren, afbeeldingen en lettertypes niet gemengd mogen worden. Maak een bladwijzer van het logo tot alles klaar is.

Weergave, zoals foto’s en tekst, zijn erg belangrijk.

Zorg ervoor dat de website accuraat is en altijd klaar voor gebruik.

Overlaad de website niet met afbeeldingen, dat trekt veel Freelance UX designer.

Bespreek met uw webdesigner hoe u de hoeveelheid flash en andere grafische elementen kunt beperken, zodat de website sneller laadt.

Overbodige beelden verwijderen, en

Gebruikers surfen op het internet op basis van afbeeldingen. Vermijd afbeeldingen van lage kwaliteit, en bespaar 10 tot 15% van de totale ruimte op de pagina.

Categoriseer uw beelden op basis van hoe ze verband houden met de tekst

Google plaatst afbeeldingen in het trefwoord van uw Gmail-bericht, dus zorg ervoor dat afbeeldingen met betrekking tot de inhoud van uw e-mails snel worden geladen. Plaats afbeeldingen die gerelateerd zijn aan de tekst op de juiste plaats.

Het gebruik van afbeeldingen om tekst uit te lijnen wordt “caching” genoemd. Sla de afbeeldingen niet op dezelfde laag op. Dan kunt u naar de volgende laag overschakelen in plaats van het getoonde bericht te veranderen.

De beste manier is om lagen te gebruiken, die OS-lagen zijn, en uw grafische kaart doet hetzelfde. Dit betekent dat uw webpagina’s snel zullen laden, omdat u niet hoeft te wachten tot de hele pagina geladen is telkens wanneer u uw website laadt.

Het is belangrijk dat u de beste web design software kiest die u zal helpen bij het maken van de site. Er zijn veel van deze beschikbaar voor u om uit te kiezen. Echter, als je niet genoeg kapitaal hebt, moet u andere manieren overwegen, zoals de optie van het gebruik van de tijdelijke websites, die u een vast bedrag per maand in rekening brengen.

Het gebruik van een domeinnaam met een complementair acroniem is niet goed genoeg.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.