ICT

Hoe weet je of je telefoon te vertrouwen is?

telefoon trust

In dat geval raden we je aan contact op te nemen met een gerenommeerd Telefoon reparatie bergen op zoom  bedrijf dat het probleem kan oplossen. Vergeet niet dat internationale telefoonreparaties de kans met zich meebrengen dat de telefoon in zijn eigen doos naar het buitenland wordt verzonden – dit is slechts tijdelijk en moet op eigen risico worden uitgevoerd.

Hoe weet je of een telefoonmaatschappij te vertrouwen is?

Als u online een telefoon koopt, kunt u er zeker van zijn dat uw artikelen of uw aankoop zelf door-de-real-deal worden vervaardigd, verpakt en verzonden, in uw voordeel. Ken je de telefoon nadat je hem hebt gekregen? Zo niet, dan kun je het scherm, de bouwkwaliteit, de camera, de batterij en de algehele gebruikerservaring controleren door een paar eenvoudige tests uit te voeren, zoals bijvoorbeeld een zoekopdracht op google in een Engelse taal – om te controleren of de telefoon Engelse taal bevat op het document met de specificaties van de telefoon. Alle telefoons worden geleverd met de mogelijkheid om de geverifieerde garantieclausule te controleren.

Als alternatief, als je een mobiele telefoon online te kopen – zoeken via de Google-bedrijf lijst site om na te gaan juiste garantie met alle telefoons die u koopt – u kunt gaan oke bereid zoals we al eerder zei – service. Als u er een vindt die aan uw eisen voldoet, handel er dan onmiddellijk naar door contact met hen op te nemen en het geleverd te krijgen.

Let op welke garantie uw leverancier op zijn website vermeldt

Om er zeker van te zijn dat een bedrijf betrouwbaar is, moet u goed letten op de teruggestuurde lit resultaten en elders van de websites. Bedrijven kunnen onder vuur komen te liggen vanwege namaakverkoop en het niet daadwerkelijk nakomen van de behandelingen van de producten. Het is niet toegestaan om namaak mobiele telefoons te kopen onder onze voorwaarden. U kunt echter controleren op hun garantie website. Natuurlijk, altijd controleren welke dekking zij bieden. Als hun garantieregeling ondubbelzinnig als gebroken wordt aangegeven – bel ze dan meteen. Noch wij, noch Foxconn of Huawei zouden verantwoordelijk moeten zijn voor uw zaad van ontevredenheid als klant.

Wat zijn nog meer voors en tegens bij het kopen van een mobiele telefoon?

SMS-functie kopen voor wereldwijde roaming of betalen voor spraakminuten?

Hoeveel kosten mobiele telefonieplannen in de VS?

Voor aanhoudend gsm-gebruik of gebonden aan één operator – krijg een terugbetaling of e-credit

Welk(e) specifieke component(en) wordt (worden) vervangen door uw mobiele telefoon?

Kiezen voor een nieuwe smaak of kleur onder garantie zal je woedend maken. Er lijkt een theoretisch voordeel te zijn aan het kopen van een telefoon met een betere merknaam omdat je dan de provider kunt vragen om elk onderdeel van de telefoon te vervangen. Waar zit echter het voordeel van het kopen van een nieuwe telefoon – dit heeft niets te maken met de prestaties van je telefoon. Vergeet niet dat uw garantie een levensduur heeft en dat deze daarmee afloopt. Hoewel je misschien een tijdige vervanging wilt voor een gegarandeerde waarde, is dit duidelijk niet het geval als je door de voorwaarden van deze garantieplannen heen betaalt. Het verschil tussen uurplannen en kopersplannen is belangrijker dan het kopen van de beste telefoon van de beste fabrikant. Hoe efficiënter de service zou zijn, hoe meer je ervoor zou moeten betalen.

Kan je garantie krijgen – e-architectuur, omhulsel, RAM, camera, batterijduur, enz.

We hebben gemerkt dat onbetrouwbare scepsis veel voorkomt bij gebruikers die hun gloednieuwe smartphone goedkoop willen verkopen. Telefoonaanbieders verschillen deels niet van luxe retailers als het om betrouwbaarheid gaat. De uitzondering is als het defect van je telefoon langer dan 10 jaar meegaat.

Worden uw garantie of reparaties gedekt door Apple of Samsung?

Twee voorbeelden:

Met Apple’s AppleCare of een gelijkwaardig product is je telefoon beschermd tot twee jaar na de oorspronkelijke transactie, met een maximum van twee jaar indien gekocht in de VS. Dit betekent dat je geen garantieclaims hoeft te weigeren op grond van het feit dat je vingers in contact zijn gekomen met vloeistof die het defect aan de telefoon heeft veroorzaakt.

Algemene schade door vloeistoffen is effectief gedekt tot twee jaar na de oorspronkelijke transactie.

Samsung Pay en Android Pay (als u een chip van Samsung koopt) bieden een uitgebreide garantie van maximaal vijf jaar. De klant hoeft echter niet te zoeken naar een meer uitgebreide garantie, omdat het bedrijf zich geen zorgen hoeft te maken over het upgraden van hun chips en chipsets in termen van telefoonmodellen.

Deze beleidslijnen zijn ook goed om te weten waar we het gezag van een aparte post over dit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.