ICT

Hoe uw computerfouten te herstellen

computer virusMac in dim sum: Tekst op het scherm, beeldcontrole en -beheer, optimalisatie, documentbeheer, distributiebeheer, inhoudsbeheer, revisie en beheer van de inhoud, het karakteriseren van bewerkingen, het anticiperen op de behoeften van de gebruikers en het soepel laten verlopen van hun webapplicatiebeheer.

Browser laat niet toe om de onbekende fout te detecteren. Daarom is het moeilijk te bepalen wat er aan de hand is en er iets aan te doen. Vaak kan het veel tijd kosten om uit te zoeken wat er in hemelsnaam mis is met de werking. Wat gedaan moet worden is controleren of de fout zich in een bestand of programma bevindt.

Foutmeldingen kunnen variëren afhankelijk van het systeem of programma dat het probleem veroorzaakt. Vaak geven de foutmeldingen een idee over de oorzaak van het probleem. U kunt een idee krijgen door de foutmelding te lezen. Hier zijn enkele manieren om de fouten op te lossen door het programma of bestand te repareren.

1. Gebruik het hulpprogramma Schijf controleren- Het ingebouwde hulpprogramma Schijf controleren kan u helpen beschadigingen en beschadigde bestanden op uw harde schijf te herstellen. Het kan bestanden van uw harde schijf scannen en repareren die niet fysiek beschadigd zijn Laptop reparatie Rotterdam .

2. Gebruik de Systeemherstel-cd- Het is verbazingwekkend hoeveel mensen vergeten zijn dat ze zelfs de systeemherstel-cd kunnen gebruiken om hun problemen op te lossen in plaats van een nieuwe computer te kopen. U kunt deze gebruiken om kapotte bestanden en programma’s te repareren.

3. Gebruik Windows System File Checker- Hiermee kunt u systeembestanden scannen om beschadigingen en corruptie te herstellen.

4. Herstel programma compatibiliteit- Programma compatibiliteit kan een reden zijn voor programma’s om niet te werken. Op deze manier kunt u voorkomen dat u nieuwe software koopt als uw oude programma’s niet werken met nieuwere versies van Windows of software.

5. Maak uw harde schijf schoon – Het plannen van een “clean build” zorgt ervoor dat nieuwe bestanden en programma’s automatisch worden gerepareerd. Het is een goed idee om het te laten draaien en uw computer terug te laten keren naar zijn normale prestaties.

6. Scan voor Malwares en Spywares- Vandaag de dag leven we in een wereld waar spywares en malware veelvuldig worden gebruikt om onze persoonlijke gegevens en informatie te bemachtigen. U hebt waarschijnlijk al anti-virussoftware geïnstalleerd, en u wilt de definitie van uw virusbeschermingssoftware bijwerken om er zeker van te zijn dat de virusdatabase is bijgewerkt.

U moet er ook aan wennen uw computer van deze dingen te ontdoen, zodat u in de toekomst minder problemen hebt.

7. Maak altijd back-ups – Als u een back-up van uw bestanden en gegevens hebt gemaakt, moet u back-ups bewaren voor noodgevallen of eventuele problemen met uw computer.

Computerfouten zijn niet iets dat u gemakkelijk kunt verhelpen door niets te doen. Door een paar minuten van uw dag uit te trekken om veel voorkomende pc-problemen te verhelpen, kunt u ervoor zorgen dat u een werkende computer hebt wanneer u hem nodig hebt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.