ICT

Hoe organiseert u uw documenten?

Planningsprogramma

Maar is het wel nodig om dingen te organiseren of te plannen in Progamma’s? Er zijn misschien zoveel bedrijven, vooral kleine, waar de eigenaar gewoon de documenten klaar moet krijgen voor de volgende stap in het project. Hier zijn enkele strategieën om te gebruiken.

Bewaar het op papier – in welke vorm dan ook. U moet uw deadlines op papier bewaren, of fysieke documenten zoals post it notes. U kunt PDF’s en Word-documenten scannen naar het PPTx-formaat. PPTx is het native formaat voor MS PowerPoint. U kunt uw presentaties rechtstreeks naar de MS Paint (ook bekend als MS Word) toepassing exporteren, en dat is echt een geweldig voordeel.

JPEG’s en video’s – ze zijn geweldig! U kunt gescande documenten of videoclips vinden in verschillende formaten die vervolgens worden omgezet in een JPEG. U kunt er dan toegang toe krijgen op de computer of met JPEG-viewingsoftware.

Documenten – u wilt zeker vermijden dat u uw documenten opmaakt in PDF, Word of Excel. U moet voorkomen dat u ze op de computer opslaat, omdat deze niet goed beveiligd zijn. U moet documenten scannen op papier en ze dan omzetten in PDF’s. Hoewel u PDF’s zeker kunt bewerken, is er een opportuniteitskost wanneer u dat doet. Het kan voor u de moeite waard zijn om te investeren in een scanner. Dit geldt vooral als u veel documentatie maakt.

Software voor het scannen van foto’s – u hoeft geen professional te zijn! Er is vrij gemakkelijk software te vinden waarmee u fotodocumenten kunt scannen. Kijk maar eens ophttp://www. fotoscanwinkel.net, want daar vindt u een gratis beeldanalyseprogramma. Deze software is zeker in staat om unieke specialisaties uit te voeren op alle afbeeldingen die u scant. Het is zeker een zeer geloofwaardige keuze.

Beheer van het klembord – het gebruik van software om schermafbeeldingen te maken is ook heel effectief. Er zijn verschillende softwareprogramma’s beschikbaar waarmee u rechtstreeks kopieën kunt maken van documenten die open staan. Hiermee kunt u deze schermafbeeldingen overal op elke computer openen. Deze schermafbeeldingen worden vaak gebruikt door werknemers, zodat zij hun productiviteit kunnen maximaliseren. Als uw bedrijf documentatie nodig heeft die in een gedrukt formaat wordt gepresenteerd, dan moet u zeefdrukkers aanschaffen. Deze printers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn dus perfect geschikt voor gebruik door werknemers. Hoewel u uw documenten op uw computer kunt opslaan, moet u ze scannen naar uw toepassing. U kunt converteren Word naar PDF of vice versa met behulp van PDF converter software en enjoyonesoftwares.

Wat is het nut van deze toepassingen? Papier werkt, dat is waarom! Het scannen van documenten heeft veel zin, vooral als u alleen maar bestanden wilt openen en er bepaalde stukjes informatie uit wilt halen. Als u software gaat gebruiken om documenten te scannen, is het van essentieel belang dat u applicaties kiest die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ga voor klemborden die groot genoeg zijn om niet minder dan honderd pagina’s te bevatten. Nog beter is het om te kiezen voor klemborden in de vorm van kaarten. Deze zijn gemakkelijk te onderscheiden van andere klemborden, die functioneren door afzonderlijke bestanden op te slaan. Het is belangrijk dat u er een gewoonte van maakt om losse dossiers op te slaan en deze niet afzonderlijk te behandelen.

Software met een verpakt documentformaat is een ander duidelijk alternatief voor bewerkbare computertoepassingen. Deze programma’s zijn gewapend met geavanceerde functies zoals OCR of optische tekenherkenning. Het is ideaal om deze OCR-tools te gebruiken om belangrijke informatie uit een bepaald document te identificeren of te extraheren. Bij een klembord is het gebruikelijk om voor elk bestand een map te vinden. Als u deze bestanden gaat delen op een niet-geautoriseerde locatie, of als u deze bestanden gaat gebruiken op een stand-alone computer, is het belangrijk om deze formaten te gebruiken. Deze programma’s zijn eenvoudig te gebruiken en zijn echt nuttig. Ze bieden de gebruiker veel flexibiliteit bij het wijzigen en bewerken. U bent in wezen toegestaan om het gebruik van uw activa te maximaliseren.

Het gebruik vanPortable Document Formats biedt tal van voordelen, zoals efficiënte en gemakkelijke integratie, gemakkelijke toegang en mogelijkheden met toegevoegde waarde. Deze toepassingen zijn gemakkelijk te leren en te gebruiken, wat uiteindelijk leidt tot efficiëntie en meer productiviteit. Er zijn verschillende toepassingen die u kunt gebruiken, maar er zijn bepaalde formaten die worden beschouwd als de beste om te gebruiken. Dit zijn PDF, Word, Excel, TIFF, en Webdocumenten. Het is belangrijk om uw aanpassingsvermogen te bepalen om de best mogelijke bestandsformaten te kunnen gebruiken.

Lees meer:
Projectplanningen maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.