ICT

Hoe maak je een animatievideo?

Animatie laten maken

 

1. Bepaal hoe lang de video moet zijn: Wanneer je een animatievideo maakt, zullen er korte pauzes tussen elke scène zitten. Dit is altijd goed om te doen. Het breekt de eentonigheid van de video. Het kan even duren om de video te maken als je het in een geanimeerde stijl doet. Veel mensen zitten daar meestal met hun voet te tikken om uit te zoeken waar ze zijn en wat ze niet aan het doen zijn. Dit kan een beetje irritant worden. Als je het goed doet, word je beloond met de perfecte video. De gemiddelde lengte van een animatie hangt echt af van hoe groot of hoe klein je hem wilt hebben.

2. Breng uw Regelmaat in: Als je een video gaat maken over een bepaald onderwerp, moet je die een keer in je Regelmaat hebben. Dit helpt de kijker te realiseren wie je bent. Zorg ervoor dat je verhaal consistent is. Zorg ervoor dat het verband houdt en dat de persoon te weten komt wie je bent. Als het een trainingsvideo is voor een kind of een familie moet je altijd, altijd in het verhaal zitten.

3. Hou het realistisch: Net als in het offline leven moet je reëel zijn. Heb gevoel voor humor en word niet te serieus. Ga niet te ver met de humor. Hou het gewoon echt. Er is geen behoefte aan iets dat niet echt is.

4. Verander niet van richting: Het is niet nodig om je in een animatie te storten zonder de mensen te vertellen waarom een bepaalde richting wordt ingeslagen. Als je te snel gaat zul je ze omver lopen en is het niet leuk meer. Ook moet je nooit scènes overslaan of iets knippen. Het is makkelijker om een paar regels te doen dan om het daarna goed te maken.

5. Gebruik Visuals Moet je echte video’s gebruiken of iets anders? Gebruik niet iets dat je niet leuk vindt. U kunt iets gebruiken dat iemand anders heeft gemaakt en dat misschien wel net zo goed is als het origineel als het gratis is. Google staat vol met gratis afbeeldingen, vraag het iemand op uw kantoor. Je kunt een aantal geweldige gratis video’s krijgen die een geweldige animatie zullen maken.

Er zijn elementen en onderdelen van elke geanimeerde video die het geheel vormen. U kunt geen Hollywood-achtige video’s verwachten voor een eenmalige opname. Mensen willen altijd dat uw video de eerste keer perfect is. Mensen kunnen het verschil zien tussen een professionele video op een beurs a. Er zijn ook andere aspecten aan het afleveren van een video. Gelukkig zijn de bovenstaande tips zeer eenvoudige, simpele en effectieve vormen en kosten ze over het algemeen niet veel tijd. Er zijn meer details dan ik op het punt sta om met u te delen. Als je je klaarmaakt om een animatie te maken, praat dan met me en we zullen het proces bespreken. Ik doe het praten graag op mijn blog of ergens anders. Geniet van uw dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.