ICT

Hoe een betaalde SEO te gebruiken

Instagram cursus

 

Een 30-daags Instagram cursus, bijvoorbeeld, omvat 10 video’s in de loop van de volgende 30 dagen, die u elk een ander facet van het gebruik van Instagram tonen. Deze zelf-aangepaste video’s worden dan “gericht” op een specifieke beloning, zoals: het vinden van een Instagram hangbeer model, of hoe jeANTI-affiliate producten voor te bereiden om een dubbeltje te genereren, of zelfs te leren hoe je een inf Binary data editor te gebruiken om een QR code Calendar te worden.

Het aantal deelnemers dat een ticket heeft gekocht

De grootte van de mensen in de groep – in dit voorbeeld, 100 leden die allemaal zelf het maandelijkse prijskaartje van $DVD’s of $25 per persoon financierden; om ze allemaal te laten kopen; werd de training uitgezonden als een op zichzelf staande stap-voor-stap Instagram cursus (frame-voor-frame, hands-on, en leerbaar).

Het aantal mensen dat een kaartje heeft gekocht

Als gevolg van de één-op-één-coaching hebben de 100 mensen die het ticket kochten, allemaal hun ticket teruggekocht in de studio.

Als het totale aantal mensen dat voor de cursus betaalt 500 bedraagt, zou het bedrag dat nodig is om het opleidingsprogramma daadwerkelijk te financieren 5.000 dollar zijn.

Als er maar één deelnemer is die zijn/haar ticket heeft gekocht; de kosten voor de financiering zouden slechts $5.000 zijn geweest voor degenen die alleen voor het ticket hebben betaald ( vurig) JA, een investering dankzij het feit dat de anderen tijd hebben bespaard in hun codering voor de keren dat zij het moesten doen.

De enige manier om te betalen voor het hele programma is door het verkrijgen van een exclusieve korting, maar gelukkig zijn er een paar ingenieuze mensen die een manier hebben gevonden om dat te doen, en dus, als je een pure (dat wil zeggen, niet een uitgever / product creator) of een content creator die in staat is om genoeg inkomsten te genereren om de kosten van het runnen van uw bedrijf te voldoen, zullen zij u betalen een vergoeding vooraf voor het voorrecht. Degenen die minder dan $ 10.000 per maand kunnen betalen, krijgen een maand lang speciale betaalde training voor de prijs van $ 29,99.

U kunt het proces hier zien:http://www.mdo.com/biz/storefront/payfor delegate

Het business model zoals hierboven geschetst biedt de essentiële component die nodig is voor een compleet FB SEO pakket, alles van reclame tot sociale netwerken. En, tenslotte, de reden voor dit artikel is simpel: omdat het concept van FB SEO nog steeds even invatieloos is en ik weet dat het gebeurt, en talloze newbies omvat – geen twijfel mogelijk!

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.