ICT

Apple TV

apple tv

Apple TV wordt geïntroduceerd in het kalenderjaar 2007, maar met de beschikbaarheidsdata van de series 30 oktober en 2 november 2007, zal in het jaar 2008 een nieuwe gadget van het bedrijf worden gelanceerd – Apple TV. De lancering van dit product zal samenvallen met de release van de volgende iteratie van het Mac besturingssysteem, algemeen bekend als Mac OS X.

Hieruit blijkt dat het bedrijf een grote hoeveelheid geld investeert in de nieuwe gadget. Het is groter dan 10 Refurbished apple , en dit kan niet worden gemeten zonder vingerafdruklezers. Zijn machineversie weegt ongeveer 1,4 pond, wat minder is dan een kilobyte. Zijn schermresolutie is hoger dan de resolutie van de CRT-monitoren, en biedt een AbsolutelyClear multitasking ervaring. Deze TV heeft een zeer groot scherm, dat kan worden gebruikt in high end theaters of voor lucratief kijken. De handgreep van de afstandsbediening is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in de hand kan worden gehouden, en hij wordt geleverd met een ontvanger voor de afstandsbediening die werkt met alle soorten webbrowsers, zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera Coast, en AOL.

Apple TV is het hart van het televisietoestel, en de kwaliteit ervan heeft wereldwijd lof geoogst. Het is gebaseerd op het beproefde en vertrouwde Unix-besturingssysteem. De kwaliteit van dit besturingssysteem verdient de naam aan de generatie TV. Het verbruikt 70 procent minder stroom dan Windows XP, en het biedt ondersteuning voor een grote verscheidenheid aan programma’s.

Apple TV is een uitstekende keuze om samen met uw familie en vrienden te genieten van hoge-definitie televisie en interactieve video’s. Het maakt gebruik van A-appels om u te voorzien van een beter beeld en ondersteuning voor de downloadbare toepassingen, zoals iTunes en DVD Maker. Apple TV kan de manier waarop je televisie kijkt veranderen. Het wordt geleverd met een uitstekende selectie van streaming-apparaten, zoals de mogelijkheid om films en video’s van diensten zoals Netflix te openen. Apple TV heeft een eenvoudige gebruikersinterface, en het kan worden ingesteld om te koppelen aan uw persoonlijke iTunes-bibliotheek.

De Apple TV box bevat een whitestand 3 en een Blu-ray speler. U kunt de Apple TV box gebruiken om video’s te bekijken op uw personal computer, mobiele telefoon, smart phone en andere apparaten. De box wordt gevoed door een veer en voegt een traditioneel TV-toestel uiterlijk toe aan uw televisietoestel. Het kan scherpe en duidelijke beelden leveren door zijn ingebouwde progressieve downloadende eigenschap te gebruiken. Met het gebruik van de progressieve download, kunt u kijken naar de TV-shows of films streaming op uw computer.

Het is een goede manier om te genieten van uw favoriete nummers en films van uw reizen. U kunt het gemak nemen van het boeken en het bekijken van games en films van over de hele wereld. Dit komt omdat de Apple TV ’s werelds eerste complete box is die in het televisietoestel is ingebouwd. Het maakt gebruik van de Siri Remote en de applicaties van derden om te bedienen. De box is ook in staat om media te kopen en in te stellen om satelliet-tv te ontvangen. Met het gebruik van de box weet u of uw tv in de woonkamer of in de slaapkamer staat. Het is een uitstekende manier om samen met uw gezin van foto’s en video’s te genieten. Nu, met de opkomst van de Apple TV Portable, kunt u uw TV overal mee naartoe nemen.

Naast de Apple TV box kunt u ook een resturus display krijgen dat omgekeerd compatibel is met de Box die in de woonkamer wordt opgesteld. Deze opstelling bespaart u ruimte weg van uw televisie, maar u zult merken dat het installatieproces een beetje anders is. De Apple TV Portable is een tabletcomputer die compatibel is met de televisie in uw woonkamer. Hij wordt ook geleverd met bedieningsknoppen, een schermtoetsenbord en een heleboel functies.

Beide zijn aangekocht door Apple Inc. De telefoons zijn iets kleiner van formaat en zijn zo gemaakt dat ze in de palm van de hand passen. De Apple TV is het meest geschikt voor televisiegebruik. De Tab is beter geschikt voor laptops. Een televisietoestel is een investering van de consument waardoor het een luxe lijkt. Het is duidelijk dat met de toename van draadloze mobiele technologie en computers, wij consumenten hebben aanvaard dat deze technologieën handiger zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.